На минулому тижні директор Департаменту охорони здоров’я Віктор Лисак зустрівся з представниками оцінювальної місії програми «U-LEAD з Європою: Розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку».

Віктор Лисак ознайомив експертів місії про сучасний стан галузі охорони здоров’я в області, про зміни у мережі медичних закладів за останні 5 років, успішні аспекти реформи первинної ланки надання медико-санітарної допомоги, оптимізацію вторинного та розвиток третинного рівня. Також він наголосив на запланованих  напрямках реформування галузі області у цьому році.

Під час зустрічі начальник Полтавського обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики Любов Клименко ознайомила експертів місії з роботою центру, зокрема, розповіла про особливості збору статистичних даних, аналізу та проведенням звітності з використанням новітніх технологій. Також учасники дізналися про діяльність обласної клінічної лікарні, її історією, структурою, особливостями руху пацієнтів, починаючи з приймального відділення, а також кадровим та фінансовим забезпеченням.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *