З моменту початку функціонування  сервісу « Електронна реєстратура »  в м. Горішні Плавні аналітичний відділ управління охорони здоров’я Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області  постійно супроводжував  і моніторував  його  використання.

На сьогодні , зареєстровано 7790 попередніх записів до лікарів рівнів з початку його введення. Позитивна динаміка  використання і досвід який був набутий  під час реалізації    вимагають  проведення  певного корегування і переходу на новий технічний функціонал.

Нами прийнято рішення сформувати більш сучасний комплексний сервіс  з використанням нових технологій і розширення можливостей по налагодженню зворотнього зв’язку, формуванню бази особистого кабінету.

З даного приводу попередньо проведені перемовини з новими виконавцями  робіт по написанню та виконана відповідна заявка для формування технічного завдання.

Звертаємось до Вас, всіх зареєстрованих користувачів  сервісу  «Електронна реєстратура» м. Горішні Плавні надіслати свої зауваження  по нині діючому сервісу і побажання по його удосконаленню, своє бачення в реалізації Нового проекту.

Для зв’язку з керівником Проекту Вам  необхідно лише надіслати свою інформацію через http://uozhp.org.ua/zvorotnij-zv-yazok-2/  « Зворотній зв’язок».

Всі підняті питання , зауваження, побажання виконавцями  будуть обов’язково враховані!

Керівник проекту, начальник управління Ю.В.Ковпак

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *