Напередодні професійного свята медичних працівників в Горішньому Плавнях презентували оновлений хол Центру первинної медико-санітарної допомоги (ПМСД).

На реалізацію цього проекту з Благодійного фонду Полтавського ГЗК виділено 1,5 млн грн.

У Центрі проведена заміна системи теплопостачання, електропроводки, встановлені LED-світильники і ролети на вході. Крім того, відремонтовано лікарський кабінет для прийому пацієнтів з обмеженими фізичними можливостями та туалет для людей цієї категорії. У холі встановлені дивани, а найближчим часом тут встановлять електронний інформаційний екран для відвідувачів. Відповідно до проекту реконструкції, із зовнішнього боку будівлі влаштований зі скла і металоконструкцій тамбур — повітряно-теплової шлюз перед внутрішніми розсувними дверима для захисту від холоду, вітру і спеки.

За словами мера Дмитра Бикова, для виконання ремонтних робіт використовувалися якісні матеріали. «Сподіваюся, жителі міста по достоїнству оцінять комфортні умови, створені в лікувальному закладі. Також фонд виділить 70 тис. Грн на придбання миючої машини для прибирання підлоги холу, а ми з міської скарбниці 100 тис. Грн — на закупівлю нових меблів для кабінетів », — додав мер.

«Сучасний красивий хол — це подарунок до Дня медичного працівника не тільки нам, але і всім жителям нашого міста», — зазначила головний лікар Центру ПМСД Аліна Ковпак.

      

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *