2 липня поточного року відбулося укладання угоди між Департаментом охорони здоров»я Полтавської обласної державної адміністрації у особі директора Віктора Лисака, начальника відділу фінансово-економічної роботи ДОЗ Алла Бредихина, експерта ДОЗ за напрямом «Терапія» Івана Шумейка та ТОВ «СіЕфСі Кронсалтинг Компані» у особі виконавчого директора Костянтина Грідіна та менеджера проектів Ольги Швець.

Угодою передбачено надання консультативних послуг консалтинговою компанією ТОВ «СіЕфСі Кронсалтинг Компані» у проведенні Кампанії з підвищення суспільної обізнаності у реалізації Субпроекту «Запровадження інноваційної моделі системи надання послуг хворим на гіпертонію у Полтавській області» Проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Згідно цієї угоди буде спільно розроблено та впроваджуватиметься певна система інформування населення, що дозволить підвищувати рівень знань з попередження, діагностування та лікування серцево-судинних захворювань. Мешканців Полтавщини інформуватимуть щодо комплексних заходів протидії поширенню серцево-судинних патологій та їх ускладнень, що впроваджуються як в країні в цілому, так і в Полтавській області.

Головна мета – сформувати у населення модель поведінки, спрямовану на збереження та зміцнення здоров’я.

Задля цього створюватимуться відео, аудіо та друковані матеріали для інформування населення через телебачення, Інтернет, радіо, районні та обласні друковані видання, соцмережі.

Також у рамках реалізації в області Субпроекту проводитимуться комплексні заходи та акції з урахуванням особливостей окремих груп цільової аудиторії: людей віком від 40-а до 60-ти років, які перехворіли на серцево-судинні недуги, та осіб з факторами ризику виникнення цих хвороб.

Джерело: Прес-центр ДОЗ Полтавської ОДА

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *