14 вересня 2018 року о 13:30 до порталу Likarua.com «Телемедичний центр України», у відповідності до підписаного меморандуму на співпрацю з громадою
м. Горішні Плавні, підключено фахівців Полтавського благодійного фонду «Громадське здоров’я».
Тестування онлайн-зв’язку проведено за участі: очільника міської галузі охорони здоров’я Юрія Ковпака, Наталії Златонопольської магістра соціальної педагогіки, аспірантки,сертіфікованої за напрямами: «Навчально-тренінгова підготовка молоді для здійснення суспільно-корисної роботи на добровільних засадах»,»Соціально-психологічна допомога дітям в надзвичайних ситуаціях» та директора Фонду Андрія Протопопова. Профілактична робота через веб-портал від тепер наблизить дітей, підлітків та їх батьків, вчителів, психологів щодо вирішення нагальних питань з психологічної пітримки в складних життєвих обставинах, а також отримати фахову консультацію з питань:
— зменшення шкоди від вживання психоактивних речовин (ПАР);
— ВІЛ/СНІД, вірусні гепатити, туберкульоз, інфекції, що передаються статевим шляхом (ІПСШ);
— проблем здоров’я, пов’язаних із вживанням ПАР.
— зменшення шкоди і первинна профілактика (для фахівців, які проводять первинну профілактику – педагогів, психологів та ін.).
Онлайн-консультації відбуватимуться за попереднім записом. Виконуватимуть їх провідні фахівці Фонду Наталія Златонопольська та Анатолій Волик — орієнтовно визначений графік їх проведення, що-тижнево по п’ятницям, із 12:00 до 14:00 години.
Декілька слів про сам Портал. Як ми вже раніше розповідали Портал відкрито із 19 червня 2018 року, активними користувачами його вже стали 2094 жителів м.Горішні Плавні, отримали можливість його використовувати 18 лікувально-профілактичних закладів первинного та вторинного рівня Полтавщини ( на даний час ведуться роботи із підключення підрозділів та автоматизованих робочих місць лікарів по районам), скористались електронною реєстратурою через віртуально-живу чергу 13656 пацієнтів, через реєстратури закладів охорони здоров’я 11901 пацієнтів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *