12 серпня 2021р. відбулася зустріч  з працівниками дробарно — збагачувальної фабрики та цеху виробництва окатків за участю лікаря-імунолога обласного Центру дитячої імунології,  національної тренерки з вакцинації ЮНІСЕФ, логістки з вакцинації проти Covid-19 на Полтавщині Ольгою Бастоноговою, начальника управління охорони здоров’я Горішньоплавнівської міської ради  Кременчуцького району Полтавської області  Віктора Дудника,  директора Центру ПМСД м. Горішні Плавні  Аліною Ковпак, головного лікаря медико-санітарної частини ПрАТ «Полтавський ГЗК» Іриною Рудомєткіною.

Ольга Васгенівна дала характеристику кожної вакцини, якими проводять щеплення на Полтавщині, інформувала про основні протипокази до вакцинації, наголосила, що після вакцинації титр антитіл набагато більший чим після перенесеного захворювання Covid-19. В ході  обговорення  відповіла  на численні запитання, поставлені працівниками цехів.

На зустрічі виступив начальник управління охорони здоров’я Горішньоплавнівської міської ради  Кременчуцького району Полтавської області  Віктор Дудник, який проінформував  зібрання про захворюваність та смертність від Covid-19 в Горішньоплавнівській об’єднаній територіальній громаді, про фейки, які публікують у соціальних мережах.

Головний лікар Центру ПМСД Аліна  Ковпак доповіла про наявність вакцин та дотримання холодового ланцюга під час транспортування та зберігання вакцин, закликала приводити на на щеплення своїх рідних та близьких.