На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів», в зв’язку з відсутності власного веб-сайту, надається для оприлюднення на веб-сайті головного розпорядника коштів, обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:

 ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)) 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Комунальне некомерційне підприємство «Лікарня інтенсивного лікування І рівня м. Горішні Плавні» Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області (далі – замовник), вул. Миру, буд. 10, місто Горішні Плавні, Кременчуцький район, Полтавська область, 39800, ЄДРПОУ0 1999626 категорія замовника – підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі».
  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Спірометр код за ДК 021:2015:(33120000-7) Системи реєстрації медичної інформації та дослідне обладнання, НК (13680) Діагностувальний спірометр.

  1. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги (з особливостями),ідентифікатор закупівліUA-2024-03-26-000517-a.
  1. Розмір бюджетного призначення: 55 000,00 грн. (п’ятдесят п’ять тисяч грн. 00 коп.).
  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована з урахуванням розділу ІІІ «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі, та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275 із змінами, шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься: інформація про ціни товару, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель «Prozorro» та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Обсяги визначено відповідно до потреби, що визначена відповідно до кошторисних розрахунків. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.