Проект «Партнерство для розвитку міст» ПРОМІС (Україна-Канада). 7 липня 2017 року відбулось засідання Робочої групи з проведення Стратегічної екологічної оцінки проекту Стратегії розвитку м. Горішні Плавні до 2028 року. В роботі засідання прийняв участь Юрій Ковпак — начальник управління охорони здоров’я.

Під час обговорення врахована пропозиція щодо внесення пункту  3 в оперативні завдання стратегічної цілі В3. Покращення стану довкілля та безпеки міста — боротьба з карантинними рослинами.

Важлива для громади міста стратегічна ціль С2. Здорова громада-задоволення особливих потреб.

Важливою і все більш значимою стає просвітницька кампанія здорового способу життя та профілактики соціальних захворювань, сучасні підходи і методи профілактики, попередження захворювань.

Актуальним стає і електронне врядування з розширенням каналів спілкування з громадою, зворотній зв’язок ( до речі такий канал вже відкритий і працює на веб-сайті Управління охорони здоров’я).

Командою Проекту на робочому засідані представлені екологічні індикатори та антропогенні чинники. Підготовка  Стратегії розвитку м. Горішні Плавні до 2028 року вийшла на фінішну пряму.

В цілому склад робочої групи схвально відгукнувся по всім стратегічним напрямам, стратегічним й оперативним цілям, оперативним завданням.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *