Статистика повідомляє невтішні факти про те, що споживання газованих напоїв з кожним роком зростає, не дивлячись на всі зусилля засобів масової інформації.

25% від усіх продажів напоїв припадає саме на газовані безалкогольні напої. Чим же вони такі небезпечні для здоров’я людей? Пропонуємо вам про це дізнатися докладніше.

Проявляйте турботу про себе, цінуйте кожну мить свого життя!

В інтернеті багато інформації про руйнівний вплив цього вкрай нездорового пристрасті, але як виявляється вона мало впливає на кількість споживаної кількості цих напоїв.

Ми дуже сподіваємося на те, що ви переглянете свою думку з приводу вживання таких напоїв.

За даними ряду досліджень, причиною цього явища є надмірна кількість фосфору, який перешкоджає засвоєнню кальцію. Крім того, фахівці стверджують, що фосфорна кислота призводить до інтенсивної втрати кальцію з кісток.

Тому вживання солодкої газованої води слід уникати будь-яку ціну в разі остеопорозу або захворювань, які перешкоджають засвоєнню кальцію, як хвороба Крона, а також людям, які старше 50 років.

Безалкогольні напої займають перше місце в списку причин ожиріння. Щоденне вживання 250-300 мл такого напою дає додаткове збільшення ваги на 2,5 кг щомісяця.

Щоденне вживання, газованих напоїв з штучними підсолоджувачами може викликати цілий спектр гормональних і фізіологічних проблем, які в кінцевому підсумку зробити вас більш огрядними.

Це найгірше, що ви можете зробити для вашої печінки. Щоденне вживання таких напоїв різко збільшує ризик розвитку цирозу печінки, що це саме те, що відбувається при хронічному алкоголізмі.

Безалкогольні напої пошкоджують зубну емаль і руйнують зуби. Хімічний склад цих напоїв може викликати ще більший збиток ваших зубів, ніж цукор, цукерки та інші солодощі.

Камені в нирках і хронічні захворювання нирок також можуть стати наслідками щоденного вживання газованих напоїв.
Твій улюблений напій «збагачується» фосфорною кислотою, відомої своєю здатністю впливати на роботу сечових шляхів. Ці зміни будуть приводити до того, що ваші нирки заповняться камінням. Споживаючи 350 мл напою ви збільшите ризик утворення каменів в нирках на 15 відсотків.

Джерело: http://interesnovsem.info

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *