26 липня 2017 року під головуванням Юрія Ковпака начальника УОЗ Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області відбулась планова оперативна нарада.

До участі в роботі наради запрошені: головні лікарі закладів або їх виконуючі обов’язки, посадовці установи, завідуюча відділом епідеміологічних досліджень лабораторного центру, позаштатний міський лікар акушер-гінеколог, голова ЛКК Центру ПМСД м. Горішні Плавні.

Заслухано інформації:  санітарно-епідеміологічна ситуація в місті та області,  проблемні та тяжкохворі пацієнти міської лікарні, підготовка до осінньо-зимового періоду в лікувально-профілактичних закладах міста, виконання плану організації доступу осіб з інвалідністю до медичних закладів, аналіз будівельних робіт.

 

Юрій Ковпак — зупинився на господарській діяльності в медичних закладах , на якості роботи технічного та обслуговуючого персоналу, виконанні урядової Програми «Доступні ліки».

Зафіксовані нарікання пацієнтів на відсутність  багатьох лікарських препаратів в діючому переліку. фахівцями закладів та установи ведуться роз’яснення та надаються письмові відповіді на запити.

Підсумок роботи фахівців Центру ПМСД в реалізації урядової Програми на 26 липня 2017 року: виписано рецептів 8272 шт. — сума вішкодуванння склала 338082,63 грн, в тому числі по ССЗ  257161,30 грн., цукровий діабет 2-го типу 73623,47 грн, бронхіальна асмма — 7297,16 грн. Відсоток виконання проведеного відшкодування від суми, яка виділена на місто 646200,00 грн складає 52,3%. Динаміка позитивна. Зауважень до роботи аптек з якими укладені угоди немає.

На завершення наради  у протоколі наради зафіксовані доручення, пропозиції. Під час наради велась відеозйомка виступів, сформований відеоматеріал готовий до перегляду.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *