13 вересня 2017 року в управлінні охорони здоров’я Горішньоплавнівської міської ради відбулась робоча зустріч очільника міської галузі Юрія Ковпака з директором благодійної організації » Мередіан» в особі Олега Димарецького (м.Полтава) — https://meridian.org.ua/

У роботі заходу приймали участь Віктор Дудник заступник начальника управління охорони здоров’я та два представники благодійної організації.

У відповідності до пункту 4.2. рішення засідання Комітету з регіональної політики Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу від 18.10.2016 року розглянуто  Звернення щодо порушення питання перед міським виконавчим комітетом по включенню до складу міської Координаційної  ради представника ключових груп ризику з числа людей, що живуть з наркозалежністю в м. Горішні Плавні.

Як засвідчив керівник благодійної організації Олег Димарецький запропонована кандидатура до роботи в Координаційній раді дасть можливість набути певний досвід по співпраці та значно покращить інформацію по якості послуг та їх переліку, що необхідно для подальшого впровадження  та оновлення Державної політики у сфері вирішення питань ВІЛ/ТБ/наркоманії.

Благодійна організація співпрацює з охороною здоров’я м. Полтави, Кременчука, Лубен, Миргорода.

Юрій Ковпак в кінці зустрічі прийняв пакет документів ( звернення, протокол проведеної робочої зустрічі ініціативної зустрічі ЛЖН) для проведення процедури  внесення зміни в складі Координаційної Ради на 2018 рік.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *